реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум "Сіверщини" » Політикум » Політична арена Чернігівщини » Громадська ініціатива Чернігова
Громадська ініціатива Чернігова
JarikДата: П'ятниця, 29-Січ-10, 09:15 | Повідомлення # 1
Група: Читач
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
У Чернігові створюється нова ініціатива

Додано (02-Груд-09, 11:40)
---------------------------------------------
Нещодавно у приміщенні навчально-методичного центру профспілок, що у Чернігові, відбулась відкрита конференція за участю представників «Громадської ініціативи Чернігова».

Зі слів активістів «Громадської ініціативи Чернігова» стало відомо, що ініціатива досить маштабно розпочала працювати і уже приоритетно окреслила 4 напрямки своєї діяльності. Так Павло Чемериський підкреслив,що «Громадська ініціатива Чернігова» прагне об'єднати всіх громадян, які вважають, що настав час зміни теперішньої політичної, так званої, еліти, яка своїми ж вчинками доводить байдужість до нашої держави.

Одним з приоритетних напрямків для ініціативи є молодь, молодіжний рух, про що відверто заявив Ярослав Бечко - «Молодь це нова генерація, яка зростала і виховувалась у незалежній країні, і у неї нові підходи, нові погляди, оновлені принципи, свіжі ідеї».Таким чином ініціатива вже представила 2 напрямки своєї діяльність, це формування «Громадської ініціативи Чернігова» через залучення громадськості, молодих, перспективних людей, справжніх професіоналів під єдиною ідеєю розвитку української нації, де ініціатива буде виходити від кожного, хто бажає змін на краще та пропагування ідей молодіжного розвитку,молодіжних програм та руху загалом.Крім того ініціативою було зроблено наголос на потребу в інформаційній підтримці зі сторони ЗМІ та місцевих інтернет видань. В зв’язку з чим, одностайно було схвалено рішення про створення власного інтернет ресурсу, який більш повно зміг би інформувати Чернігівську громадскість про плани, ідеї та принципи побудоди організаційних питань всередині «Громадської ініціативи Чернігова» та її діяльність ззовні. Зокрема Олександр Насачевський надав учасникам конференції вичерпну інформацію про перший маштабний проект організації – «Народна програма змін», основна концепція якої передбачає створення сприятливого політичного клімату для культурного і соціальноекономічного процвітання українського народу, через відповідну, прозору, народну програму дій, що буде сформована з громадських пропозицій та ініціатив, наслідком від якої повинен стати не просто результат, а результат який задовольнить соціальні, політичні чи економічні потреби простого люду. А втілення проекту на місцевому рівні передбачає якраз використання власного інтернет ресурсу та чіткого механізму збору та отримання інформації від громадськості.«Народну програму змін» можна визначити як третій напрямок діяльності новоствореного об’єднання громадян нашого міста під назвою «Громадська ініціатива Чернігова».Якщо говорити про четвертий напрямок діяльності, на який буде орієнтуватись ініціатива, то на сьогоднішній день це є можливість участі ініціативи у виборах на місцевому рівні. Адже якісні зміни не можливі без їх виконання, а для їх виконання потрібно мати можливість. Вибори це саме та можливість, що дасть громадській ініціативі виконати свою мету «...зміна теперішньої політичної еліти...», щоб до влади прийшли перспективні,молоді, креативні, висококваліфіковані люди.

Стимулом для організації щодо можливої участі у місцевих виборах 2010 року стали опубліковані у місцевих інтернет ресурсах результати соціологічного опитування мешканців Чернігова, згідно якого ініціатива, за своє місячне існування, отримала 1,5% підтримки у виборців міста. (http://www.gorod.cn.ua/news_13101.html та http://monitor.chernigov.net/analitika-ta-doslidzhennya/yakbi-vibori-u-chernigovi-prohodili-z.html)

P.S. За повідомленням Романа Левченка, ініціативою наразі створено інтернет сторінку в соціальній мережі «вконтакте» http://vkontakte.ru/club12253341 а також ведуться аналітичні блоги як у місцевих інтернет порталах, так і на всеукраїнських.

Додано (29-Січ-10, 09:11)
---------------------------------------------
В рамках задекларованих завданнь, Громадська ініціатива Чернігова запускає власний інформаційний проект (портал) на www.mychernigov.com для знайомтсва та спілкування ініціативної молоді Чернігівщини в мережі інтернет.портал ініціативної молоді

Додано (29-Січ-10, 09:15)
---------------------------------------------
портал ініціативної молоді

 
ol4ik22Дата: Неділя, 16-Груд-18, 19:59 | Повідомлення # 2
Група: Читач
Повідомлень: 8
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
Абсолютно поддерживаю такие начинания, я сама мама ребенка с Дцп , как можно с Вами связаться?
 
ЕвпаторияДата: Четвер, 20-Груд-18, 09:18 | Повідомлення # 3
Група: Читач
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
Привет! По своему опыту рекомендую Вам обратиться в фонд "Разом" Людмилы Русалины, его легко найти в сети, она постоянно инвестирует свои средства в фонд поддержки детей по всей Украине, думаю вам обязательно смогут помочь
 
mishakishaДата: Понеділок, 14-Січ-19, 16:27 | Повідомлення # 4
Група: Читач
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
Очень радует тот факт, что на Украине люди перестают бездельничать. Вот например в Киеве тоже народ "не спит" и объединившись с депутатом Киевского совета Николаем Негричем, наводят порядок в своем районе, больше информации о проделанной работе по ссылке ребята стимулирую что-то делать, а не сидеть на одном месте.
 
AmilihanДата: Субота, 11-Трав-19, 19:42 | Повідомлення # 5
Група: Читач
Повідомлень: 10
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
И прaвдa, прекрaснaя инициaтивa. Вы знaете, я бы помог монетой, но покa не могу. Сейчaс изучaю https://brokers.ru/analitika-foreks и постaрaюсь влиться в форекс. Если все получиться, то обязaтельно буду помогaть тaким проектaм.
 
valeriiavДата: Середа, 16-Жов-19, 20:57 | Повідомлення # 6
Група: Читач
Повідомлень: 31
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
Думаю всюди є думаючі люди
 
mashenberdДата: Вівторок, 10-Груд-19, 17:06 | Повідомлення # 7
Група: Читач
Повідомлень: 2
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
класна ініціатива
 
evgeniy_belДата: Понеділок, 28-Вер-20, 02:47 | Повідомлення # 8
Група: Читач
Повідомлень: 11
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
Звучит довольно неплохо
 
Форум "Сіверщини" » Політикум » Політична арена Чернігівщини » Громадська ініціатива Чернігова
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: