реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум "Сіверщини" » Сіверщина для Вас » Колонка редактора » Українці, забувайте, що ви -- українці!
Українці, забувайте, що ви -- українці!
ВасильДата: Понеділок, 27-Квіт-09, 10:15 | Повідомлення # 1
Редактор
Група: Головний редактор
Повідомлень: 243
Нагороди: 7
Статус: Відпочиває
Саме до цього фактично закликав своєю передачею громадянин Італії (і чого там ще?) Савік Шустєр минулої п"ятниці. Мова йшла про вбивство в Одесі українського хлопця, члена патріотичної організації "Січ" Максима Чайки. А передача звелася до відмови українців від своєї національності.
Опустився боксер Кличко, якого Вячеслав Кириленко мусив перепитувати:" Так ти український боксер чи який?!" Опустився політик Анатолій Гриценко, що нажахався лозунгу "Україна -- для українців!": замість порадіти дружньому голосуванню "за" на сході й на заході України, він, бідака, кинувся переконувати, що слідом за цим лозунгом неукраїнцям мірятимуть черепи циркулем. Дається взнаки совєтська армія і те, що п. Гриценко 20 років не говорив українською.
Опустився голова Спілки письменників Володимир Яворівський -- замість дати в пику москвофілу Маркову, він невдоволився чому юнак -- антифашист говорить українською. Певно, нажахався В. Яворівський звинувачень у розкраданні спілчанського майна, що ладен, говорячи Шевченковими словами, "і задком і передком перед жидом ходорком".
... Ніколи не дивлюся цього Шустєра, а тут треба -- випадково включив і натрапив саме на українофобську передачу. Скажіть на милість, чому в передачу про одеське вбивство треба запрошувати посла Ізраїлю та Євгена Червоненка, який хизується своїм єврейством? Хіба загибель українського патріота має якийсь зв"язок з єврейськими організаціями?
Пані посол учила українців, як треба поводитися, коли виступає президент Ірану Ахмадінеджад. А присутні в студії як тільки їй не догоджали! Достойно повівся тільки заступник міністра закордонних справ Горін -- він чітко заявив, що Україна має свої інтереси і на 90 відсотків підтримує виступ глави Ірану. Тобто, якщо Ізраїль воює з Іраном, це зовсім не означає, що й Україна має туди підпрягатися. Ай-я-яй, гевулт!

Євген Червоненко фактично закликав українців забути своє українство, проте, чомусь не закликав своїх одноплемінників забути своє єврейство. А на резонне запитання представника "Свободи" Андрія Іллєнка "Якщо Україна не для українців -- то для кого?" відповісти ніхто не міг.

Звісно, Шустєр збирає на своїй передачі неукраїнців -- чомусь постійно там сидить, скажімо, Нестор Шуфрич. Ще й може запізнюватися. Як у насмішку телеканал зветься "Україна". Я не чекав, що Яворівський дасть у пику Маркову, який б"є міліціонерів, фінансує телеканал в Одесі, де ллє бруд на українців, і він же фінансує організації, що стоять за вбивством Максима Чайки. Але чому ніхто не зреагував на провокації Шустєра і не вивів ворога України зі студії? Нема отого козака "із міліона свинопасів", що Шевченко писав. Іллєнко пропонує подивится відео, де показаний Марков "во всєй красє", але Шустєр ніяк не знаходить можливості його показати. Зате двічі крутять відео, де одеські патріоти-українці йдуть в уніформі, викидають руку і викрикують:"Максим Чайка -- не забудем, не простим!". Рейвах намагається зчинити Шустєр -- мовляв, фашизм наступає! Тобто українцям плюють в обличчя і змушують визнати, що це -- Божа роса.

 
TorДата: Четвер, 13-Січ-22, 10:55 | Повідомлення # 2
Група: Читач
Повідомлень: 4
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
предлагаю вашему вниманию интернет-магазин автозапчастей где вы сможете найти необходимый товар на вашу марку машины, давно с ними сотрудничаю нареканий и претензий некогда не было. Весь товар качественный и надежный, еще и с гарантией. Доставка своевременная, та и цены нормальные.
[url=https://jcb-parts.com.ua/g94384701-zapchasti-carraro] [/url]
 
Sophia1Дата: Понеділок, 07-Бер-22, 10:24 | Повідомлення # 3
Група: Читач
Повідомлень: 4
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
Краще починайте грати в онайн-казино гоксбет https://goxbet4.com це на багато краще ніх постити всяку несінитницю
 
Форум "Сіверщини" » Сіверщина для Вас » Колонка редактора » Українці, забувайте, що ви -- українці!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: