реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум "Сіверщини" » Сіверщина для Вас » Рекламодавцям » Чим вигiдна реклама в газетi “Сiверщина”
Чим вигiдна реклама в газетi “Сiверщина”
siverДата: Вівторок, 16-Січ-07, 20:30 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратор
Повідомлень: 31
Нагороди: 2
Статус: Відпочиває
1. На вiдмiну вiд деяких газет, якi поширюються лише в Чернiговi, наша газета “Сiверщина” йде у всi регiони областi, в кожен населений пункт Чернiгiвщини. 90% тиражу складає передплата, тобто стабiльний i гарантований читач.

2. “Сiверщина” — газета стабiльна, надiйна i виходить вже 17-й рiк i добре вiдома в нашiй областi.

3. Наша газета єдина серед обласних газет, яка зареєстрована як всеукраїнське видання i занесена у всеукраїнський каталог передплати. Це означає, що передплата i доставка газети здiйснюються по всiй територiї України, i у нас є передплатники у всiх регiонах. Якщо когось цiкавить розвиток бiзнесу i за межами Чернiгiвщини, наша газета в цьому допоможе.

4. “Сiверщина” першою серед обласних загальногромадських газет вiдкрила власний сайт в Iнтернетi. Адреса нашої сторiнки така: www.siver.com.ua. В Iнтернетi “Сiверщину” вже читають в Росiї, Бiлорусi, Прибалтицi, Схiднiй i Захiднiй Європi, Канадi i США. Ваша реклама може зацiкавити зарубiжних партнерiв.

5. Редакцiя “Сiверщини” видає також ще одну тижневу газету “Бiла хата” з окремою передплатою i окремою читацькою аудиторiєю. Ми можемо розмiстити вашу рекламу одразу в обох газетах i її прочитає ще бiльше людей.

6. У нас iснує гнучка система знижок на тарифи реклами, оплата реклами бартером, iншi пiльги для рекламодавцiв. Наприклад, ми можемо надрукувати розповiдь про ваше пiдприємство, безкоштовнi оголошення i поздоровлення для ваших працiвникiв i т.д.

З приводу розмiщення реклами звертайтеся до редакцiї особисто, по телефону, факсу, електроннiй поштi або до наших рекламних агентiв.

 
Форум "Сіверщини" » Сіверщина для Вас » Рекламодавцям » Чим вигiдна реклама в газетi “Сiверщина”
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: