Смачно чи натурально? Обираємо якісне морозиво правильно!
Кожного літа фаворитом вашої уваги серед солодощів безперечно є морозиво. Та чи можливо серед сучасного розмаїття крижаних десертів обрати якісний, абсолютнонатуральний і обов’язково смачний?
Пишаємося тим, що ми знайшли таку ідеальну формулу. Мова про винятковеморозиво «100 % пломбір ДСТУ 4733» від компанії «Ласунка», яке цілком відповідає своїй назві. Адже на відміну від ДСТУ 4734(плодово-ягідне) та 4735(комбінований склад сировини), за ДСТУ 4733 виготовляють лише пломбір, вершкове або молочне морозиво.
Кожного разу створюючи новий десерт, ми ретельно аналізуємо та вивчаємо усі побажання наших поціновувачі солоденького. Ось і цього разу, при виготовлені нового морозива, ставку зробили на винятковий смак та якість.
Бо достатньо лише поглянути на складові «100% пломбіру ДСТУ 4733»: відбірне молоко, справжнє вершкове масло, жовток, цукор та ваніль, щоб зрозуміти, сумніватись в його натуральності не доведеться.
Та найголовніші переваги морозива, виготовленого за суворим регламентом ДСТУ 4733 це відсутність домішок:
✓ жодних консервантів чи барвників
✓ жодних рослинних жирів
✓ жодних «Е»
Тож коли ви йдете в магазин аби купити морозиво, одразу шукайте головну комбінацію «ДСТУ 4733» у назві десерту та будьте певні, смак вас здивує.
ТМ «Ласунка» - спонсор твого смачного літа.
Коментарі (0) |