реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Звідки мільйони, Ляшко?

Ляшка можуть притягнути до кримінальної відповідальності за декларування недостовірної інформації та незаконне збагачення. Про це повідомляє видання "Главком".

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) і Національне антикорупційне бюро (НАБУ) готують подання про зняття недоторканності з лідера депутатської фракції Радикальної партії у Верховній Раді Олега Ляшка. Про це повідомило джерело в правоохоронних органах. «Документи про зняття недоторканності готуються», - сказав співрозмовник.

За його словами, йдеться про притягнення Ляшка до кримінальної відповідальності за статтями 366-1 (декларування недостовірної інформації) і 368-2 (незаконне збагачення) Кримінального кодексу. При цьому САП і НАБУ поки ніяк не коментують цю інформацію.

Сам же Олег Ляшко стверджує, що «влада використовує антикорупційні органи для дискредитації політичних опонентів». «Порошенко особисто дає вказівки фальсифікувати проти мене звинувачення», - написав він у себе на сторінці у Facebook. «Це вже не вперше влада вдається до таких брудних методів політичної боротьби проти мене і моєї команди. Але, на відміну від Порошенка, я живу чесно і не порушую закон. Саме тому всі вигадані проти мене раніше справи лопалися, як мильні бульбашки. Так буде і цього разу!», - зазначив він.

На фото: маєток Ляшка у Кончі - Заспі з висоти пташиного польоту, де він ховається з часів Майдану.



Теги:маєток Ляшка, набу, РПЛ, САП, Корупція, демагогія, Олег Ляшко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar