реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Зустріч натовців з керівництвом області не відбулася

У Чернігові представники НАТО не змогли зустрітися з керівництвом області з незрозумілих причин.

Як передає кореспондент УНІАН, про це під час брифінгу для журналістів сказав директор "Чорноморської бізнес ліги" - одного з організаторів візиту - Михайло Колібакчук.

За його словами, у владі існують своєрідні "фільтри" у вигляді помічників і заступників губернатора, які "офіційний лист чи то загубили, чи не знають під яким номером він зареєстрований".

"Контакт з владою не відбувся, треба зробити висновки", - сказав М.Колібакчук, директор Інституту європейського поступу

Едуард Ільїн додав, що зустрічі дипломатів країн НАТО зазвичай проходять у навчальних закладах, але традиційно є і спілкування з керівництвом області, у ході якого обговорюють можливі питання співробітництва.

У Чернігівському національному технологічному університеті вони провели інтерактивну конференцію "Зміцнення безпеки через співробітництво" для студентів. Дипломати Словаччини та Литви розповіли молоді про успіхи і помилки на шляху євроінтеграції.

"Україні варто перейняти з цього процесу усі шпаргалки, і треба користуватися моментом, коли вони ще дійсні", - сказав М.Шафін. Дипломати спілкувалися із студентами упродовж майже двох годин.

Також була запланована традиційна зустріч з керівництвом області, однак через неузгодженості вона не відбулася.



Теги:Чернігівська ОДА, УНІАН, євроінтеграція, НАТО


Читайте також



Коментарі (0)
avatar