реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Зробіть правила Амосова своїми правилами!

У Новому 2022 році зробіть слова академіка Миколи Амосова девізом свого життя!

Щоб бути здоровим, потрібні власні зусилля, постійні і значні. Замінити їх не можна нічим. Людина створена настільки досконалою, що повернути здоров’я можна з будь-якої точки його занепаду. Тільки необхідні зусилля зростають у міру віку і поглиблення хвороб.

Для здоров'я однаково необхідні чотири умови: фізичні навантаження, обмеження в харчуванні, загартування, час і вміння відпочивати. І ще - щасливе життя! На жаль, без перших умов воно здоров'я не забезпечує. Але якщо немає щастя в житті, то де знайти стимули для зусиль, щоб напружуватися і голодувати? На жаль!

Природа милостива: достатньо 20-30 хвилин фізкультури в день, але такий, щоб захекатися, спітніти і щоб пульс почастішав вдвічі. Якщо цей час подвоїти, то буде взагалі чудово.

Потрібно обмежувати себе в їжі. Вибирайте будь-який спосіб: жити постійно впроголодь і бути худим весь час або їсти досхочу, а потім, кілька разів на рік, голодувати повністю.

Вміти розслаблятися - наука, але до неї потрібен ще й характер. Якби він був!

Кажуть, що здоров'я - щастя вже саме по собі. Це невірно: до здоров'я так легко звикнути і перестати помічати.

Отож, не забувайте: рух, обмеження в їжі, загартовування і час для сну з повноцінним відпочинком - дійсно необхідні. Можете мені повірити.

Роман АНДРУСЯК



Теги:Роман Андрусяк, голодування, Микола Амосов, правила здоров'я, Рух


Читайте також



Коментарі (0)
avatar