реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Золота медаль — чернігівському фотохудожнику

Завжди приємно дізнаватися про творчі досягення земляків.

Чернігівського фотохудожника Миколу Турчина представляти широкому загалу тих, хто цікавиться гарною фотографією, напевно, немає потреби. Його фотографії впродовж багатьох років прикрашають кишенькові календарики і буклети, їх можна зустріти на шпальтах газет та у спеціалізованих журналах, виходять друком фотоальбоми, наповнені чудовими знімками фотомайстра. А віднедавна фотомайстер має ще й свій сайт: Вебсайт фотохудожника Николая Турчина

Микола Турчин працює в різних жанрах: серед його робіт і пейзажі, і портрети, і макрозйомка. Майстер продовжує вдосконалювати свою техніку і постійно цікавиться новинками фотосвіту. Тим приємніше було побачити ім'я Миколи Турчина серед призерів фотоконкурсу, які щороку проводить популярна всеукраїнська газета "День".

Цього року на конкурс "Дня" було надіслано 1827 робіт, а участь у творчому змаганні взяли 228 фотографів з усієї України. Чернігівець Микола Турчин отримав спеціальний приз від Національної спілки фотохудожників України — Золоту медаль — за фотороботу «ОСТАННІЙ УРОК» (див. фото на початку тексту). Ще один талановитий фотограф Чернігівщини — Микола Смілик (м. Ічня) — за серію робіт «ЯК ПО НОТАХ», «ГОДУВАЛЬНИК» нагороджений Дипломом І-го ступеня.

Вітаємо наших талановитих фотомайстрів з творчою перемогою і бажаємо їм нових творчих досягнень!

Інеса ФТОМОВА




Теги:фотохудожник, Микола Смілик, фото, Микола Турчин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar