реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Знову "всьо пропало"?

Нещодавно видання "Левий бєрєг" (ну, дуже авторитетне в релігійних питаннях, що розбирається в них, як вовк у звіхдах) поширило інформацію, що Синод константинопольської патріархії по українському питанню переноситься на жовтень. Вашій увазі - коментар секретаря синоду УПЦ Київського патріархату, архієпископа Чернігівського і Ніжинського Євстратія.

Якщо хтось встиг забути, то хочу нагадати, як старанно, за чималі гроші (судячи з частоти публікацій та кількості сайтів для їх поширення) в середині липня аудиторію намагалися переконати, що «Константинопольська делегація не поїде в Київ на святкування 1030-ліття Хрещення Руси».

І банерну рекламу цій дезинформації купляли, і повторювали то в Україні, то в Московії, то на помийних сайтах, то на більш «респектабельних».

А що вийшло?

Так, делегація на святкування 1030-ліття Хрещення Руси не поїхала. У Москву не поїхала. І до Московського патріархату в Україні - не поїхала.

А поїхала, як і планувалося - до Києва, на запрошення Президента. І здійснила все, для чого її тут очікували.

Тому коли читатимете зараз «шеф, фсьо прапала, гіпс снімают, клієнт уєзжаєт» - згадайте історію з Константинопольською делегацією, яка «в Київ не приїде».

Архієпископ Євстратій (Зоря)



Теги:Левий берег, Євстратій, українська автокефалія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar