реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Знову міна!

Давно відшуміла війна продовжує нагадувати про себе небезпечними знахідками. Ось і 24 квітня, працюючи увечері на власній присадибній ділянці у селі Стопилці, житель села Сядриного Олексій Зборщик виявив мінометну міну калібру 81 мм часів Великої Вітчизняної війни.

Про небезпечну знахідку він одразу ж повідомив у райвідділ міліції та в службу надзвичайних ситуацій. Було негайно подано заявку й до відповідних обласних служб для знешкодження міни, а місцезнаходження боєприпасу до прибуття піротехнічної групи ретельно охоронялося. Вже наступного дня підрозділ МНС міну знешкодив...

Служба 101 повідомляє, що у квітні на Чернігівщині знищено 11 вибухонебезпечних предметів і попереджає - основну небезпеку таких “сюрпризів” містять пристрої ініціювання вибуху , вони , в свою чергу , можуть вибухнути навіть від невеликого тертя, іскри, удару. Тому Корюківський РВ ГУ МНС застерігає : при виявленні вибухонебезпечного предмета до нього не варто навіть доторкатися !!! Одразу ж повідомте про знахідку , зателефонувавши за номером 101 !!!

Андрій Навродський,

Корюківський район




Теги:небезпечна знахідка, мнс, міна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar