реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Знову масований кацапський обстріл

Вранці 29 березня Збройні сили Російської Федерації здійснили масований ракетний обстріл території України.

О 00:23 моніторингові канали повідомили про зліт чотирьох бортів Ту-95 з аеродрому "Оленья". О 04:50 також повідомлялося про зліт з аеродрому "Саваслейка" МіГ-31К, який є носієм надзвукової ракети Х-47м2 "Кинджал".

По всій території України було оголошено повітряну тривогу.Повітряні сили ЗСУ повідомили, що ЗС РФ запустили по Україні "Кинджали" і крилаті ракети. Моніторинговий канал уточнив, що окупанти використовували ракети Х-101/555/55.

"Суспільне" повідомляє, що в Дніпрі прогриміло кілька вибухів. Пізніше журналісти також зазначили, що в деяких районах міста спостерігаються проблеми зі світлом.

Крім того, місцеві Telegram-канали повідомили про вибухи в Хмельницькій області — у Шепетівському районі та обласному центрі.Telegram-канали також писали про вибухи в місті Бурштин Івано-Франківського району Івано-Франківської області.Моніторинговий канал "Николаевский Ванек" повідомив, що основною метою окупантів під час атаки були енергетичні об'єкти України. За його даними, загалом ЗС РФ залучили близько 10 бортів ТУ-95мс.



Теги:російсько - українська війна, ракетна атака


Читайте також



Коментарі (0)
avatar