реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Знову 50 тисяч -- на міське телебачення

Вчора депутати Чернігівської міської ради проголосували за виділення 50 тисяч гривень на розвиток міського телебачення. Мовляв, воно зайняло перше місце в Україні. Та й треба оновлювати комп"ютери.

Депутат Олександр Мельник сказав, що всі депутати намагаються похвалити перед виборами міське телебачення, щоб “отримати солодку цукерку”. На сьогоднішній день це підприємство нормально існує і не потребує додаткових вливань
Це прихована корупція з боку депутатів – депутати зараз виділяють гроші на фінансування ТРК сподіваючись потім потрапити в кадр перед виборами – переконував депутат перед об’єктивами телекамер, – переконаний Мельник.
Але більшість депутатів підтримало додаткове фінансування міського комунального телебачення.

В той же час міський голова Олександр Соколов наголосив на недостачі міського бюджету для вирішення найнагальніших питань. З огляду на це він змушений був звернутися до керівників області щодо перерозподілу коштів, виділених урядом на область -- поки що Чернігову дісталося біля 5 відсотків. Зрештою, на міську систему охорони здоров"я депутати розщедрилися аж 10 тисячами гривень.

Воно й правильно: нащо та медицина -- картинка в підконтрольному депутатам телебаченні замінить здоров"я.




Теги:Соколов, телебачення, депутати, Чернігів


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Включая экран, уже видно заказной смрад передач, и заказчики известны. Начиная от головы обл. администрации и кончая последним клерком,пропагандируется сплошная ложь,показуха, и своя грязная идеология , и замечу - на народные деньги....
На народные деньги уничтожается все традиционно народное. Нам за наши деньги нужно телевидение которое освещало б нашу реальную жизнь,с ее хорошими и плохими сторонами.
avatar
2
Вот с этого,уважаемый администратор,и надо начинать, - с открытости.
avatar