реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

ЗНО за гратами

В Україні триває вступна компанія. Випускники шкіл вже знають результати тестів, проте, складання зовнішнього незалежного оцінювання триває. Участь у додатковій сесії ЗНО беруть ті, хто з поважних причин не змогли скласти тести у визначений термін, а також учні, які навчались за гратами.

В цьому році зовнішнє незалежне оцінювання в Прилуцькій виховній колонії проходять 14 вихованців. Серед них – 2 випускники попередніх років, що свідчить про те, що хлопці підійшли до цього іспиту досить серйозно і виважено.

9 абітурієнтів складають випробування з біології, 6 – з математики, 5 – з хімії, 5 – з фізики, 4 – з історії України, 3 – з географії. Ну й звичайно всі 14 писали роботу з української мови і літератури.

Слід зазначити, що більшість випускників добросовісно підійшли до ЗНО, ретельно готувалися, використовуючи кожну хвилину вільного часу, проводили самопідготовку в бібліотеці та відвідували консультації педагогів школи.

ЗНО – це реальний шанс для вихованців Прилуцької виховної колонії вступити до вищих навчальних закладів, перебуваючи в місцях позбавлення волі. Бо ж мріють хлопці навчатися на факультетах екології та біоресурсів, землевпорядкування і менеджменту, хочуть стати соціальними працівниками і педагогами.

Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області



Теги:Прилуки, ЗНО, Колонія, абітурієнти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar