реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Знайомтесь: у нас -- нові блоґи!

Сайт "Сіверщина" потихеньку розвивається: ось щойно вчора додалися два нові постійні автори, що вестимуть свої блоґи -- Людмила Студьонова та Оринка Григоренко. Сподіваюся, що дві жінки приємно розбавлять густу політичну тематику нашого сайту.
Людмила Студьонова першим своїм матеріалом (ну, не хочу я вживати чужі оті слова -- пост і т.п.!) змушує по-новому глянути на російську літературу: Чехов, виявляється, хотів жити під Ніжином, недалеко від Бахмача! Власне, в тих краях жив і видатний російський художник Ґе.

Людмила Валентинівна Студьонова -- бібліограф Божою милістю. Саме до неї звертаються всі, хто хоче знайти щось опубліковане в чернігівських і не тільки виданнях. Л.Студьонова -- автор кількох книг. Про видатних жінок, про козацтво, про підпілля вигадане і справжнє у Чернігові часів війни...

Оринка Григоренко -- з Галичини, у Прилуки прибилася завдяки чоловікові, що гарує в нафтогазорозвідці. Няньчить двох дітей, що не заважає їй бути головою прилуцької "Просвіти" та ініціювати різноманітні художні витинанки. Як бачимо по першому повідомленню, добре володіє словом.

Тож вітаю нових авторів і бажаю їм уважних та вдячних читачів! Живемо у слові!

Василь ЧЕПУРНИЙ




Теги:Оринка Григоренко, Сіверщина, Чехов, Студьонова, сайт Сіверщина


Читайте також



Коментарі (0)
avatar