реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Змагання з Workout на Чернігівщині не відбулися завдяки чиновникам.

Українські чиновники в черговий раз продемонстрували, що згодні жертвувати здоров’ям та майбутнім дітей, аби вислужитися перед діючою вертикаллю влади та провладною партією. Оскільки лише прислужництво на сьогоднішній день може гарантувати їм тепле місце у владних кабінетах.

Так 10 вересня в Носівському районі мали відбутися змагання з гімнастичних вправ на перекладині. Змагання мали пройти за підтримки ВО «СВОБОДА» під гаслом пропаганди здорового способу життя та відмови від наркотиків та алкоголю і мали стати першими в Чернігівській області з цього виду спорту.

Однак посадовці Носівської районої адміністрації:Омельченко Валентина Володимирівна - Відділ у справах молоді та спорту районної державної адміністрації та Броварець Віктор Михайлович - Заступник голови райдержадміністрації з гуманітарних питань, які попередньо погодили положення змагань таі дали дозвіл на їх проведення, в день змагань увімкнули задню.Чи то їх злякали гасла на плакатах «Твереза людина – Велика Україна», «Наркодилерам -- смертну кару», «Наркотики це не свобода – наркотики це залежність». Чи може їх злякали українські патріотичні пісні, котрі мали лунати на заході, чи то велика кількість учасників. Але висновок однозначний, носівські чиновники, або як вони себе величали в приватній розмові - «держпосадовці», вирішили за краще пожертвувати змаганнями ніж наступного дня виправдовуватися перед вищим керівництвом за допущення до проведення змагань "Свободи".

До речі, на захід прибуло близько 150 учасників та глядачів з Носівки, Ніжина, Бобровиці та Києва, була привезена музична техніка з Бобровиці, освяту заходу і вступне слово мав сказати священик УПЦ КП. Ну і звичайно всіх переможців чекали подарунки , придбані на кошти членів СВОБОДИ. Мотивували посадовці свою відмову дуже просто, оскільки Носівська ДЮСШ знаходиться на балансі адміністрації відтак їм і вирішувати чи будуть змагання чи ні. Звичайно Броварець В.М. намагався переконати в аполітичності свого рішення, однак те що районна адміністрація ділить приміщення з приймальнею провладної партії говорить саме за себе. Також показовим стало те що на розмову зі "Свободою" Броварець В.М. запросив міліціантів, котрі представилися заступниками районного керівника внутрішніх справ.

«Зважаючи на те що фінансування спортивних шкіл в Україні звелось до банальної виплати заробітної плати та сплати комунальних послуг. Зважаючи на те що матеріальна база не оновлювалась десятки років, а частина гуртків стала не доступними для звичайних дітей, бо вони або закриті або стали платними. Головне завдання посадовців в такій ситуації є пошук та залучення меценатів для популяризації спорту та здорового способу життя серед молоді. Але заборонивши проведення змагань під прапорами СВОБОДИ, носівські посадовці в черговий раз підтвердили, що не для того вони борються за посади аби дбати про розвиток України, а в данному випадку про здоров’я молоді. Головне їх завдання захист існуючої системи, яка веде лише до деградації суспільства через алкоголізм та наркотики, через закриття українських шкіл та лікарень. І ця ситуація вигідна владі! Керувати п'яним бидлом значно легше, ніж тверезими громадянами. Бо п’яного і до шахти можна загнати і за «мінімалку» змусити працювати. Але такі дії посадовців змушують нас Свободівців діяти вдвічі-тричі рішучіше аби не допустити подільшого занепаду української нації» - прокоментував події голова Бобровицької організаці ВО «Свбода» Андреєв Сергій.

Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО «Свобода»



Теги:змагання, свобода, здоровий спосіб життя, Носівка


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Та шо ви такоє говорітє? Приезжайте в Носовку в суботу и посмотрітє какой парад будєт. Ви такого лєт 30 нє віделі.
avatar
2
А шо вже організації сщ школами в нем хочуть поучаствовать (добровольно, канешно) дак аж пищать от желания! За помаранчевіх такого не було! Приезжайте...
avatar