реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Злісна аліментщиця - жінка, а не чоловік

Суддя Ніжинського міськрайсуду Ковальова Тетяна Георгіївна 18 жовтня визнала Дяченко Надію Олексіївну, уродженку с. Крути Ніжинського району Чернігівської області, яка працює молодшою медичною сестрою в Київському інституті нейрохірургії імені Щеглова винною у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 164 КК України (Злісне ухилення від сплати аліментів на утримання дітей) та призначила їй покарання у виді 80 годин громадських робіт.

Як випливає з матеріалів судового слухання дочку Надії Дяченко утримує Філєєв Дмитро Володимирович. Виплачувати аліменти на дитину, у розмірі 1/4 частини всіх видів доходів щомісячно, але не менше 30% прожиткового мінімуму до досягнення дитиною повноліття, Дяченко зобов’язав суду у листопаді 2015-го року.

Дяченко працюючи офіційно у ТОВ «Хостели України» аліменти на дитину не сплачувала. З 05.11.2018, офіційно не працювала і не вживала заходів для працевлаштування, не зверталася в місцевий центр зайнятості з приводу постановки на облік, маючи тимчасовий заробіток, умисно ухилялася від сплати аліментів, не повідомляла державного виконавця та приховувала фактичні доходи, не надавала будь-якої матеріальної допомоги на утримання дитини, у результаті чого утворилася заборгованість по сплаті аліментів, з яких: за 2018 рік - 4 624 грн 73 коп., за 2019 рік - 16 888 грн 10 коп., за 2020 рік - 18 582 грн 83 коп., за 2021 рік - 1 644 грн 01 коп.

Обвинувачена на суді провину визнала повністю. Тепер їй потрібно відпрацювати на громаду 80 годин та шукати шляхи погашення фінансової заборгованості.Город



Теги:Ніжин, гендерна рівність, фемінізм, аліменти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar