реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Зірвали державні прапори

Минулої суботи у Щорсі було скоєно ‪‎злочин‬: темної пори доби хтось зірвав державні прапори з райфінуправління, історичного музею та деяких інших установ. Сталося це саме у День гідності та свободи, тож свідомий антиукраїнський характер акції є очевидним.

Чи знайдуть правоохоронці злочинця - питання риторичне. Бо коли в минулому році на День незалежності невідомий зловмисник зірвав прапор на райфінуправлінні - нікого досі так і не затримали.

„Вони не здатні чи просто не хочуть?" - так запитують люди про міліцію-поліцію.

Специфіка ситуації полягає в тому, що все відбулося по вулиці Щорса - за кількадесят метрів від приміщення міжрайонного відділу Служби безпеки України. Ну якщо вже цього разу навіть „правоохоронний орган спеціального призначення" виявиться безсилим стосовно антидержавної діяльності поруч з місцем своєї дислокації, то взагалі —слів нема.

Бо мимоволі згадуються минулорічні події в Криму та Донбасі, Там теж спочатку зривали українські прапори, а згодом тисячі кримських співробітників міліції та СБУ виявилися зрадниками Батьківщини й перейшли на бік російських окупантів. (На відміну, скажімо, від: прикордонників, які у значній кількості лишилися вірними Україні). А на Донбасі чимало „правоохоронців" з МВС та СБУ стали активними учасниками російських терористичних банд, на їхньому рахунку - чимало вбитих українців.

Все починається з малого: спочатку зриваються прапори, потім зрадники звертаються по допомогу до Путіна, а надалі вже на нашу землю ступає нога загарбника. І наслідки відомі - постріли, вибухи та руйнування. Тож доки зрадники безкарно творитимуть свої чорні справи, а правоохоронці не реагуватимуть на їхню злочинну діяльність - доти зберігатиметься небезпека виникнення війни у нашому краї. :

Олег МІРОШНИЧЕНКО, щорська газета "Промінь" від 28 листопада 2015 року



Теги:антиукраїнська акція, Сепаратизм, Щорс, російсько- українська війна, СБУ


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Такої ганьби чернігівщина ще не бачила. Сподіваюсь, що СБУ спрацює у відповідності з законом і вчасно.
avatar
2
Славутич, Бобровиця тепер Щорс, я маю на увазі анти-Українські прояви: паплюження пам'ятних знаків воїнам АТО, героям "Небесної сотні", державних прапорів, і жодного покараного... Дійсно, все починається з малого...
avatar