реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Зіц- голова для партії

Скоро вибори до місцевий рад. І на політичному полі Бобровиччини з`явилася, а точніше зареєструвалася (14.05.2015 року) Бобровицька районна організація політичної партії «Опозиційний блок» -- «перевертень» Партії Регіонів. Я поцікавився, а хто ж є головою районної партійної організації? Як зазначено в реєстрі, це жителька м. Бобровиця Тороп Ольга Михайлівна.

Місто наше не велике і люди всі -- як на долоні. Тороп О.М., жінка 35-ти років, жодної громадської та політичної активності ніколи не проявляла, не обиралася депутатом місцевих рад. Наскільки мені відомо, не є членом жодної громадської організації, і загалом не є публічною чи відомою особою в районі.

Звідки ж така активна раптом «опозиційна» позиція?

Склавши докупи всі відомі мені факти, які, до речі, є загальнодоступними, я зробив певні особисті висновки. Головний «опозиціонер» Бобровицького району працює бухгалтером на підприємстві споживчої кооперації «Бобровицький ринок», єдиним засновником, тобто власником якого є Чернігівська облспоживспілка, керує якою колишній головний «регіонал» Чернігівської області, а нині голова Опозиційного Блоку в області -- Мирошниченко Анатолій Костянтинович...

Як каже «рупор» кремлівської пропаганди лжеязикий Кісєльов: «Савпадєніє?!! Нє думаю...».

У мене виникло припущення, що Ользі Михайлівні просто наказали зареєструвати на себе партію, можливо, навіть погрожуючи, або натякаючи на можливе звільнення, і вона тепер мусила стати «зіц-головою», тобто підставною особою за аналогією із «Золотим телям» Ільфа та Петрова (контора «Рога і Копита», зіц-голова Фунт).

У мене виникло питання, а навіщо «напрягати» було бухгалтера, коли є, скавжімо, директор Бобровицького ринку пані Ольга К. Скажімо. Було б логічніше на неї зареєструвати партію, бо вона більш відома особа у районі...

І от заковика! Цього ж дня -- 14.05.2015 року – та пані К. зареєструвала Бобровицьку міську організацію партії… «Рідне місто»…

Що це за партія Бог його зна...

Але! Якщо так і далі піде, то у Бобровиці буде не Базарком а «осередок» політичної думки району, і цікаво, а хто наступний зареєструє якусь партію в Бобровиці, близьку до «учорашніх»? Можливо, пан двірник з базару?!

А якщо серйозно, то колишні Регіонали намагаються усякими правдами й неправдами утриматися при владі на місцях, і реєструючи, за два місяці до виборів, нікому не відомі партії, силкуються ввести виборців в оману.

Я ні за кого не агітую, але закликаю наших людей, виборців бути відповідальним, «включати» мозок і здоровий глузд, і не «продаватися за гречку»!
Тут і зараз у цій статті я висловив лише власну громадянську позицію.

Євгеній ГРОБОВОЙ,
голова Громадської ради при Бобровицькій РДА Хвиля Десни



Теги:Бобровиця, Опозиційний блок, прилуцька мафія, Чернігівська облспоживспілка


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Тепер через базари йде основна економічна діяльність у райцентрах. До того ж ніякої прозорості. Касових апаратів, безготівкових розрахунків через банк, звітів та іншого у такій грошовитій справі непотребу. І головне - малий бізнес не чіпать!
avatar