реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Зерно для Африки хвилює більше, ніж убиті українські діти

Знаєте, маю таку версію: зерно, яке доречі належить не державі, а приватним агрохолдінгам, розкручують зараз задля того, щоб почати "перемовини" з пуйлом - щоб затягнути час і дати йому можливість відновити свою армію орків і знищену нашими Хаймарсами логістику. Щоб відновити шляхи постачання зброї і зібрати нові підрозділи російського м'яса-російських вбивць, гвалтівників і мародерів.

А агрохолдінги - ...
Що - агрохолдінги?

Вони елементарно могли запропонувати неймовірні відкати тому, хто хоче надати передИх армії путлера - Йормаку і його банді.

Голодуючі країни?
Припиніть скиглити!

Для рішення цього питання завжди була і є ООН, у функціях якої і є рішення таких питань.А ще - Червоний хрест і інші горезвісні споживачі світового фінансування.Крім того, в Африку активно вливає капітали Китай - це зона його інтересів.А режими деяких країн фінансуються московією.

Тож, нехай і займаються "проблемами можливого голоду" в цих країнах.
Повторюю: МОЖЛИВОГО.

Скажіть: а які інтереси України як держави - в тій Африці? Можете пояснити?, бо здається, що все це - чергова корупційна схема, на якій банда просто хоче заробити. І пропіаритись.

А вбиті діти Вінниці - їй не цікаві.
Як і Маріуполь з його захисниками, яких просто примусили брехливими обіцянками здатися в полон.

Борис ПЕНЧУК



Теги:Вінниця, Борис Пенчук, зрада, Україна - Африка, ООН, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Справді, так звана проблема голоду надумана. У того ж Китаю накопичені перехідні залишки зерна й всього іншого. Чомусь цю «проблему» вішають на нас. Збитки від закриття портів є, але в постачальників з України. Інші, включно з Росією, мають додаткову маржу через усунення українського зерна зі світового ринку. Не гарно виглядає виокремлення збуту зерна із загального контексту війни. Виглядає так, що зернотрейдери отримали преференцї перед іншими, щось схоже на сепаратний мир для окремих. Щодо наших сільгоспвиробників, то вони стали заручниками хибного шляху розвитку агросектору держави з орієнтацією на вивіз агросировини. Саме цю проблему оголила війна і її потрібно вирішувати.
avatar