реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Землю не продамо!

«Захистіть землю від продажу», - з таким зверненням до державної влади, чиновників, політиків-патріотів, селян, поселенців нових поселень виступив Сумський обласний клуб органічного землеробства.
Голова клубу, член Української народної партії Володимир МАЙБОРОДА заявляє: «Зараз світ стоїть на порозі продовольчої кризи. Мине небагато часу, і гроші перетворяться в звичайні папірці, а найбільшою цінністю стануть продукти харчування, чиста вода. І ті, хто хоче зараз продавати нашу землю, позбавляють нас і наших нащадків права на життя. Це, поки не пізно, потрібно усвідомити кожному українцю».

«У 2003 році був прийнятий Закон «Про особисте селянське господарство», згідно якого кожен громадянин України має право взяти у довічну власність до 2 гектарів землі для створення особистого селянського господарства», - нагадує він і стверджує: «багато людей – городян! - уже взяли землю, будують свої Родові Садиби, ладують свою землю». «Але, з одного боку, з якими потугами та земля дається, скільки бюрократичних перепон на їх шляху. А з другого, - люди почали створювати поселення нового типу, відроджувати покинуті села, відроджувати кращі народні традиції, а влада того просто не бачить...», - продовжує МАЙБОРОДА. Член УНП переконаний, що попри всі перепони, «саме це і є шлях і до відродження села, і до відродження справжнього Господаря на землі, і до порятунку України».

Тому, сьогодні вважає найголовнішим: «Не допустити продажу землі нашої, нашої України. Згідно нашої (найкращої у світі!) Конституції, земля належить народу. Ніхто, крім народу, не має права землею розпоряджатись».

Сайт УНП




Теги:ринок, селянське господарство, Суми, продаж землі, органічне землеробство


Читайте також



Коментарі (0)
avatar