реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Зеленський, чому ми досі не в ЄС?

Зеленський підписав закон про Конституційний Суд, який суперечить висновку Венеційської комісії, через кілька годин після того як Венеційка чітко сказала, що так не можна. Венеційська комісія радила Україні збільшити кількість міжнародних експертів при відборі суддів до КС . Але тойщоготувавсябоневтік швиденько його підписав, ДО того як ЄС, G7 і інші міжнародні партнери встигли на це відреагувати.

Хамство Шуляк, наїзд на Залужного, турне в Бахмут, - то все білий шум. А ось справжня мета, узурпація влади шляхом рейдерського захоплення КСУ.

13 грудня "слуги" з підтанцьовкою підтримали проєкт закону №7662 про "удосконалення порядку відбору кандидатур на посаду судді Конституційного Суду", але без правки про кількість членів Дорадчої групи експертів, спрямованої на ефективність незалежного відбору суддів, тобто зелена монобільшість у ВР під виглядом євроінтеграції політично узалежнила Конституційний Суд.

19 грудня Венеційська комісія терміново опублікувала оновлений висновок щодо законопроєкту в №7662. Комісія рекомендувала, що у Дорадчу групу експертів, яка перевірятиме кандидатів у КСУ, необхідно включити ще одного, сьомого члена з незалежних міжнародних експертів.

20 грудня Зеленський швиденько підписав закон , поклавши на висновки Венеційської комісії, як і на заклики громадськості його ветувати, те чим грав на роялі.

Все, що треба знати про прагнення тогощоготувавсябоневтік до членства в ЄС. Зрештою, це що, перший раз коли "слуги" разом з Зеленським приймають, та затверджують закони або постанови, накази, які не в інтересах України, її економіки, соціальній політиці, призводять до узурпації влади та шкодять Євроінтеграції України і протирічать вимогам ЄС та НАТО по вступу у ці альянси?

Його не цікавить Україна й українці,- його цікавить лише влада!
А какая разніца, хоть поржом...

Зіновій БІБРЕЦЬКИЙ



Теги:ЄС, узурпація влади, команда ЗЕ, КСУ, Зіновій Бібрецький


Читайте також



Коментарі (0)
avatar