реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

«Зелена планета» в Чернігові

Марія Колобова (на фото) у Чернігові завідує аптекою Наталії Земної «Зелена планета». І щаслива своєю роботою: «В офіційній фармації мені важко сказати, чи я кого вилікувала, а тут – точно!» Тож завітайте на проспект Миру, 161, щоб дарами природи зцілити свої сили. Не пошкодуєте!

Рецепти Наталії Земної

Протиглисний засіб

Порошок листя копитняка європейського на краєчку ножа залити склянкою окропу, кип’ятити 1 – 2 хв., процідити. Вживати по 1 ст. л. двічі на день протягом двох тижнів. Проте засоби із копитняку протипоказані вагітним та при грудній жабі!

Лікувальна кульбаба

Як стверджує і народна, і наукова медицина, кульбаба лікує цукровий діабет на початковій стадії, а при лікуванні цукрового діабету другого та третього ступеня слугує допоміжним засобом у лікуванні підшлункової залози – саме тих внутрішніх «острівків», що виробляють інсулін.

Людям, у яких хвора печінка, зокрема гепатит, холангіти, холецистити, або хворих на цукровий діабет чи інші захворювання підшлункової залози варто скористатися цієї рослиною саме зараз. Потрібно з’їдати щодня 5 – 6 свіжих рослин, а хворим на цукровий діабет – удвічі більше. Навіть уже під час цвітіння можна використовувати кульбабу, лише видаливши квіточки. Пережовувати кульбабу слід дуже ретельно. Тоді всі рецептори рота, стравохід, шлунок, печінка, підшлункова залоза і кишківник відчують чудодійну силу кульбаби. Курс лікування становить два тижні, а якщо сподобається, можна продовжити ще на тиждень.

Тюльпан дарує красу
Тюльпан – надзвичайно красива весняна квітка. Ми милуємося нею, даруємо рідним, коханим. Але ця квітка приносить не тільки радість і красу, а й здоров’я.

Пелюстки тюльпана дуже ніжні. І якщо їх настояти на олії, а потім змащувати цією ніжною олією обличчя, шкіра буде оксамитовою, м’якою, довго не втрачатиме молодості, еластичності.

Після користування тюльпановою олією кожна жінка із задоволенням дивитиметься на себе у дзеркало: шкіра буде ніжна, немов пелюсточка тюльпана.

Такою олією можна лікувати й захворювання та висипи на шкірі.

Хоча тюльпан розквітає навесні, але висаджуємо його цибулинки ми восени. І восени варто декілька цибулинок залишити та зробити з них настоянку. Така настоянка підсилює чоловічу силу, лікує передміхурову залозу.

Тож придивіться до цієї квітки, відкрийте для себе її таємниці!

Фото Валерія СЕНЧУКА




Теги:чоловіча сила, Зелена планета кульбаба, протиглисний засіб



Коментарі (0)
avatar