реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Завтра - у Чернігові знову день жалоби

У Чернігові завтра, 11 листопада, День жалоби по загиблому 8 листопада на російсько- українському фронті Ігорю Нешко.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю міської ради, інформує Garmata.tv.

З метою вшанування пам’яті загиблого під час виконання військового обов’язку Нешка Ігоря Володимировича, старшого прапорщика Чернігівського прикордонного загону Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України та пам’яті військовослужбовців – учасників антитерористичної операції, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, мирних жителів на сході України, 11 листопада у Чернігові оголошується Днем жалоби.

На знак скорботи за загиблими приспускається Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій міста.

Також на території обласного центру обмежується проведення розважально-концертних заходів. Розпорядженням заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.
Як повідомила волонтер Ірина Березинець, в середу,11 листопада об 11:00 в Катерининській церкві відбудеться відспівування Нешко Ігоря, старшого прапорщика, прикордонника, загиблого під Мар'їнкою. Прийдіть на прощання з ГЕРОЄМ!



Теги:Ігор Нешко, АТО, російсько- українська війна, Жалоба


Читайте також



Коментарі (0)
avatar