реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Запитай у Соколова!

В ЧЕРНІГОВІ СТАРТУЄ ГРОМАДСЬКА КАМПАНІЯ “ЗАПИТАЙ У СОКОЛОВА”

Про її мету та готовність влади взяти участь в акції журналістам розповіли голова Ради Чернігівського освітнього центру „Ініціатива” Павло Пущенко та радник Чернігівського міського голови Ірина Синельник.

Організатор акції Павло Пущенко розповів, що кампанія “Запитай у Соколова” проводиться Чернігівським освітнім центром “Ініціатива” в рамках проекту “Чернігівська влада очима громади”. Мета акції – дати можливість чернігівцям запитати міського голову Олександра Соколова про виконання його передвиборчих обіцянок та проаналізувати рівень їх виконання напередодні 3-ї річниці перебування Соколова на посаді міського голови. П. Пущенко нагадав, що 26 листопада 2009 року виповнюється 3 роки з часу перемоги на позачергових виборах міського голови пана Соколова.

Говорячи про перебіг компанії, Павло Пущенко розповів, що протягом двох наступних тижнів Освітній центр “Ініціатива” збиратиме запитання чернігівців до міського голови. Всі запитання стосуватимуться виконанням мером своїх передвиборчих обіцянок та так званих, “наказів”, які діючий міський голова збирав під час своєї передвиборної кампанії. Своє запитання Соколову кожний чернігівець може залишити за номером безкоштовної “гарячої лінії” 92-10-92, а також надіславши листа на адресу 14037, м. Чернігів, а/с 1742 з позначкою “Акція “Запитай у Соколова”, а ще написавши на електронну адресу [email protected]. Лідер організації пообіцяв, що інформація про компанію та заклик до чернігівців запитати міського голову будуть розміщені на провідних радіостанціях Чернігова.

Далі всі отримані запитання будуть систематизовані та передані міському голові Олександру Соколову. Відповіді чернігівського мера будуть оприлюдненні під час прес-конференції міського голови, а також розміщені на чернігівському громадському інформаційно-аналітичному порталі WWW.PIK.CN.UA та надруковані в безкоштовному громадському видані «ПіК: події і коментарі» (наклад 10 000 примірників).

За словами організатора, у такий спосіб чернігівці зможуть подивитися, чи виконав Чернігівський міський голова свої передвиборчі обіцянки.

Радний міського голови Ірина Синельник розповіла про те, що мер міста готовий взяти участь у цій акції та надати змістовні відповіді на всі запитання. Вона також додала, що міська влада сприятиме розповсюдженню інформації з відповідями міського голови.




Теги:мер, Пущенко, Соколов, кампанія, запитай


Читайте також



Коментарі (0)
avatar