реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Замурзаний Чернігів. Екофотозвіт

Члени колективу КМЦ "Інтермеццо" поприбирали сміття у пакети, але його ніхто не забрав. Що з цього вийшло? Любителі оковитої порозривали пакети і частково побили пляшки. Мабуть, об голову. Пакети зі сміттям лежать на березі озера, по вулиці Лісковицькій.
Загалом прогулянки з фотоапаратом відкривають замурзане, гидке обличчя Чернігова. Наприклад, знову ж таки береги лісковицьких озер. Невідомі спалили очерет, що з того, що качкам, які прилетіли із Півдня, тепер ніде жити? І вони, бідолашні, сидять на гіллі дерев! А скільки іншої живності загинуло!
Або парк біля Єлецького монастиря. Шприци під ногами стверджують, що тут нерідко можна зустріти наркомана. Пластикові пляшки із сечею, теж доводять про популярність цього парку у дальнобійників. Грандіозні залежі відходів на схилах Єлецького пагорбу за гаражами теж говорять про їх власників. Постає питання, чому це місце не може відвідувати хоч раз на півгодини наряд ППС? Чи може це офіційний заповідник наркоманів? Це ж, до речі, частина монастиря, навіть стіни старовинні збереглися.

Ясь ОЛЕШКО


згарище


берег Лісковицького озера


Качкам ніде жити


Поприбиране сміття


За гаражами


Стіни Єлецького монастиря









Коментарі (0)
avatar