реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Законодавці США побували на Чернігівщині

Учасники делегації американських сенаторів і конгресменів, які відвідали Україну та зустрілися з президентом Володимиром Зеленським, наголосили на важливості продовження допомоги від США Україні.

Зокрема, конгресмен-демократ Майк Квіглі написав у мережі Х: “Ми повинні допомогти [українцям] пройти через це” та наголосив, що саме допомога США дала “українському народу можливість продовжувати відсіч” та унеможливила знищення України.

Після зустрічі з членами делегації президент України Володимир Зеленський заявив, що цей особистий візит американських законодавців був важливим для того, щоб вони могли на власні очі переконатися у тому, що Росія робить з українськими регіонами, які не мають протиповітряного захисту і тими, що опинилися тимчасово під російською окупацією.

До складу делегації увійшли сенаторка від Республіканської партії Джонні Ернст, члени Палати представників від Демократичної партії Вайлі Нікел, Том Своззі, Майкл Квіглі та від Республіканської партії Ешлі Гінсон і Чак Едвардс, інформує Радіо Свобода.

Кожному з них подякувала посолка України у США Оксана Маркарова. У мережі Х дипломатка написала: “Дякую за те, що відвідали Україну і особливо їздили на звільнену 2 роки тому Чернігівщину”.

"Голос Америки"



Теги:Україна - США, фортифікації, російсько - українська війна, Маркарова


Читайте також



Коментарі (0)
avatar