реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Загадкова смерть працівника СБУ

Незрозумілими лишаються обставини раптової смерті працівника СБУ.

Він начебто просто впав і був доставлений до Чернігівської обласної лікарні зі Сновська в тяжкому стані. Працівник СБУ родом із Сєверодонецька Луганської області.

До лікарні чоловік потрапив із діагнозом «перелом склепіння черепа та забій головного мозку». Врятувати постраждалого не вдалося – він помер у реанімаційному відділенні. За попередньою інформацією, працівник спецслужби, перебуваючи в Сновську, впав із ганку (з висоти власного зросту) з власної необережності. Проводиться перевірка.

Загадкові смерті на Чернігівщині не поодинокі. Так досі нерозгаданою лишається смерть директора Остерського ринку. Як і його земляк - директор військового лісгоспу, він покінчив життя самогубством. Хоча прислуга - кухарка і садівник (отак живуть директори ринків!) вельми здивовані вчинком свого роботодавця. Він не проявляв жодних ознак, які би могли спровокувати такий прикрий кінець життя... А ось інший острянин - директор військового лісгоспу, був засмучений перевірками, які виявили злочинні чи недбалі службові дії.. >
В той же час, безвідносно до згаданих смертей, не треба забувати, що військова сфера (і не тільки!) перенасичена агентами ФСБ і ГРУ та інших спецслужб російської сторони. І редакції "Сіверщини" здається, що згадані справи розслідувані до кінця не будуть саме зі згаданої причини.



Теги:агенти, Сновськ, остер, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar