реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Забути про німецький Євросоюз!

Та з самого початку було зрозуміло, що перетворення об'єднання виробників і продавців вугілля і металу (тобто прототипу ЄС), мало чисто комерційний характер. Новизна полягала в тому, що для красоти картини, на домнах і шахтах повісили гасло "Принципи виші від інтересів" і врубали Оду з 4 частини 9 симфонії Бетховена. А тому наївно вимагати від спекулянтів моралі і співчуття до ближнього.

По друге, Унія нині це практично повністю німецький проект, бо частка німців в Унійному бюджеті - найбільша: Хто пригощає дівчину, той її і танцює. А ЩО можуть німці - ми добре пам'ятаємо. Тому з ЄС і пішли британці, бо програли економічно і політично швабам. Зрештою - це довга історія з глибоким історичним і геополітичним підтекстом.

Як на мене, нам треба взагалі забути про німецький Євросоюз, бо це не в інтересах Берліну (Скільки років туди намагаються потрапити Турки?). А в Раді Європи, після того як туди знову впустили агресора, ані нам, ані грузинам і молдованам, як і балтійським країнам, нічого робити.

Це виглядає так, якби замість суду, гвалтівника і жертву запросили в ресторан поговорити про жизнь. А німці ще й відібрали в жертви газовий балончик.

Євген ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ



Теги:ЄС, Брекзіт, Німеччина, Євген Жеребецький


Читайте також



Коментарі (0)
avatar