реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

За продаж зброї отримали по 3 і 5 років

У Чернігівській області співробітниками спецпідрозділу Служби безпеки України припинено протиправну діяльність злочинної групи осіб, які займались незаконним виготовленням та збутом вибухівки і вибухових пристроїв, а також набоїв до вогнепальної зброї.

Зокрема, громадянин України „Р” разом зі своїми спільниками займався виготовленням вибухівки, після чого вишукував через зв’язки у кримінальному середовищі замовників на її придбання.

Фігурантів кримінального провадження було затримано в ході спецоперації безпосередньо після реалізації ними вибухівки та 80 набоїв калібру 7,62 мм.

У результаті проведених обшуків у правопорушників було додатково вилучено 108 набоїв різного калібру, дві тротилові шашки, електродетонатори, вогнепровідний шнур, незареєстровану холодну та мисливську зброю, складові хімічної речовини, необхідні для виготовлення вибухових пристроїв.

Вироком Новозаводського районного суду м.Чернігова чотирьох членів злочинного угруповання визнано винними у скоєнні злочинів, передбачених ч.2,3 ст.27, ч.3 ст.28, ч.1 ст.263 та ч.2 ст.263-1 КК України та призначено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 5 років з різними іспитовими термінами.

Прес-група Управління СБ України
в Чернігівській області



Теги:Кримінал, продаж зброї, вибухові пристрої, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar