реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

За народження дітей місто вже виплатило майже 2,5 мільйони

Ще 91 чернігівська родина отримає одноразову матеріальну допомогу при народженні дитини цього року. Рішення про чергову виплату допомоги прийняв 18 грудня виконавчий комітет Чернігівської міської ради.

Загальна сума виплат за цим рішенням виконкому склала 705 тисяч грн з міського бюджету.

З них: 47 родин отримали допомогу на народження першої дитини по 5 тисяч грн, 40 родин – на другу дитину по 10 тисяч грн, 2 родини – на третю дитину по 20 тисяч грн. Серед новонароджених 2 двійні, допомога на яких склала 30 тисяч, по 15 на кожну сім’ю.

Як вже повідомлялося раніше, міська Програма підтримки народжуваності у місті Чернігові на 2017-2022 роки прийнята Чернігівською міською радою 21 вересня поточного рокуза ініціативою міського голови Владислава Атрошенка. За цей період загальна сума виплат за Програмою, починаючи вже з 21 вересня, склала 2405 тисяч гривень з міської скарбниці.

Виконання Програми підтримки народжуваності у місті Чернігові на 2017-2022 роки продовжиться й наступного року. У міському бюджеті на 2018 рік для цих виплат передбачена сума у 20 млн грн.

Допомога надається одному з батьків, які постійно проживають з дитиною та місце проживання яких зареєстровано в місті Чернігові.

Документи на одержання допомоги необхідно надавати до Відділу звернень громадян Чернігівської міської ради (вул. Шевченка, 9).

Допомога надається одноразово по першому зверненню одного з батьків, але за результатами розгляду комісією з попереднього вивчення питання надання допомоги при народженні та затвердження рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради.

Прес-служба Чернігівської міської ради



Теги:демографія, народжуваність, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar