реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

За 200 гривень став заручником унітаза. Фотозвіт

О 21:10 2-го жовтня до Головного управління МНС України в Чернігівській області надійшло повідомлення про те, що у Чернігові на залізничному вокзалі у чоловічому туалеті застряг рукою в унітазі 47-річний мешканець обласного центру.
За повідомленням прес-служби ГУ МНС України в Чернігівській області, на місце події через вісім хвилин прибула чергова зміна аварійно-рятувальної частини. Було встановлено, що чоловік упустив в унітаз 200 грн. і тому заліз по лікоть у отвір, аби дістати гроші. Однак витягти руку він вже не зміг.
Проведення рятувальних робіт ускладнювали малий простір у кабінці санвузла та те, що чавунний унітаз був забетонований і обкладений кахельною плиткою. Коли все ж таки рятувальники видовбали унітаз і відрізали частину зливної труби, то постало питання, як знати цей сантехнічний виріб з руки людини.
У даній ситуації були використані гідравлічні ножиці та бензоріз. Проте діяти необхідно було вкрай обережно, з точністю до міліметра, щоб не зачепити людині руку. Виконавши заходи безпеки, рятувальники провели "ювелірну" роботу і, не завдавши жодної подряпини, звільнили його з пастки. Весь час рятувальних робіт зайняв майже три години.








Коментарі (0)
avatar