реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

З Майдана з «Вітамінкою доброти»

6 лютого 2014 року у КМЦ «Інтермеццо» відбулося представлення твору дитячої письменниці Маргарити Бордонос «Вітамінка доброти». Це вже десята книга відомої чернігівської дитячої письменниці, але перша - у прозі.
Минулого року цей твір отримав Корнійчуківську премію в номінації «Проза для дітей молодшого віку», встановлену Одеською облдержадміністрацією.
А невдовзі дитяча письменниця отримала від одного з членів журі Володимира Шовкошитного пропозицію видати книгу саме у його видавництві «Український пріоритет».
Тож цілком закономірно, що разом із пані Маргаритою відбулося знайомство чернігівців із видавництвом «Український пріоритет» та його засновником – письменником, громадським діячем, заступником голови РУХу Володимиром Шовкошитним.
«Книга Маргарити Бордонос без всякого сумніву підпадає під категорію тих книг, які друкує видавництво «Український пріоритет» адже вона розповідає дітям про доброту, але без всяких повчань, показуючи життя таким, яким воно є насправді”, — зазначив Володимир Шовкошитний.
Ілюстрацій до книги «Вітамінка доброти» зробила не професійна художниця, а київська студентка Лілія Горбач.
Творча зустріч з чернігівцями Володимира Шовкошитного і Маргарити Бордонос продовжилася в біблотеці імені М.М. Коцюбиського і пройшла натхненно і щиро.

Володимир Шовкошитний пообіцяв, не зважаючи на постійну участь у подіях на київському Майдані, невдовзі повернутися до Чернігова з лекцією про Тараса Шевченка для студентів педагогічного університету.

Сергій Соломаха










Книги від Маргарити Бордонос:















Коментарі (0)
avatar