реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

З білорусами визначились

13 листопада на українсько-білоруському державному кордоні у пункті пропуску «Сеньківка» Городнянського району відкрито перший прикордонний знак.

Встановлення знаку та початок демаркаційних робіт на державному кордоні стали результатом безпосередніх домовленостей Президентів України та Республіки Білорусь.

Завершення договірно-правового оформлення державного кордону України створить умови для подальшого прогресу у діалозі Україна-ЄС про лібералізацію візового режиму, а також більш ефективної міжрегіональної та прикордонної взаємодії з країнами-сусідами.

В офіційній церемонії відкриття взяли участь Міністр закордонних справ України Леонід Кожара, Міністр закордонних справ Республіки Білорусь Владімір Макей, Голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин, голова Державного прикордонного комітету Республіки Білорусь Леонід Мальцев, голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, голова обласної ради Анатолій Мельник.

Після урочистого перерізання стрічки з нагоди відкриття першого прикордонного знаку у його фундамент було закладено капсулу з пам’ятною запискою.

Прес-служба облдержадміністрації



Теги:євроінтеграція, кордон, Україна - Білорусь


Читайте також



Коментарі (0)
avatar