реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

З'їзд російських націоналістів пройшов у Києві

Це зібрання російських націоналістів, яке не могло пройти в Росії. Тому його учасники приїхали в майданівський Київ, де змогли зібратися в Будинку кіно і обговорити свої проблеми.

Зібрання було установче і воно прямо заявляє про "банду, що окупувала Росію". Що важливо для нас - його учасники визнають окремішність української нації і заявили, що не повторять помилок своїх попередників - борців з більшовизмом, які таку націю впритул не бачили.

З'їзд відкрився виконанням двох гімнів - України та Росії 1990- 2000 років "Патріотичною піснею" Глінки, доки Путін не вернув радянський гімн.

Координатор "Русского центра" Денис Віхорєв заявив: «Мы отдаём себе отчёт, что возможности собирать съезды и открыто обсуждать важную для нас повестку мы обязаны украинскому Майдану, это нам дали украинцы. Наша же задача, которую за нас уже никто не выполнит – сформировать здесь организационную составляющую русского революционного национализма, задать верную стратегию освободительному русскому движению и далее корректировать тактику»

Про теоретичні аспекти російського націоналізму говорив правий публіцист Іван Міхєєв, який позначив однією із задач «Русского Центра» оформлення доктрини побудови компактної руської етнонації на базі великоруського етносу, щоб подолати нарешті ту ситуацію, коли під руським одночасно розуміють все і нічого.



Теги:російський націоналізм, боротьба з більшовизмом, Русский Центр



Коментарі (3)
avatar
1
НИКАК ЛИ ПРОЕКТ СБУ С ПОДАЧИ ЗАРУБЕЖНЫХ СПЕЦОВ???... ПРОВАЛЬНЫЙ ПРОЕКТ
avatar
2
Щоб наше СБУ ото так працювало? Щось не вірю - там ще не всіх повичищали агентів Луб'янки...
avatar
0
3
Попередники російських державників( Денікін і монархісти ) рівнозначно винуваті як і тогочасні українські державники(Петлюра і соціалісти), яких підкупили і обхитрили більшовики(Лєнін та інтернаціоналісти). У результаті - ні російської, ні української національних держав - до цих пір.
avatar