реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Все для блага пенсіонерів - пенсії до Нового року!

В ці дні Пенсійний фонд області виплачує січневі пенсії – загалом на суму в майже 341 мільйон гривень. Таким чином 58,5% січневих пенсій 2016 року виплатять наприкінці грудня 2015 року. Свої гроші раніше отримають 198 тисяч пенсіонерів області. Про це повідомлено на брифінгу в обалсній державній даміністрації.

Петро Кулініч, начальник головного управління Пенсійного фонду України в області:

«Пенсіонери, які отримують пенсію через поштове відділення, дата виплати для яких встановлена з 4 по 8 січня включно, отримають пенсію до нового року. Їм слід очікувати листоношу завтра, післязавтра і 31 числа. Пенсіонери, які отримують пенсії через банківські установи, дата виплати яким встановлена з 4 по 23 січня включно, також отримають пенсії в грудні місяці».

Тож до 31 грудня пенсіонерам, які отримують гроші через пошту, бажано дочекатись листоношу. Бо інакше своє вони зможуть отримати по додатковій відомості лише з 5 січня.

Пенсіонери, у яких дати виплат по банках 24-25 січня та по відділеннях поштового зв’язку з 9 по 25 січня, отримають січневу пенсію у свої звичні дати виплати.



Теги:отримання пенсій, пенсійний фонд, Чернігівська ОДА


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
В чому ж фішка?
Невже хтось вважає. що влада думає про пенсіонерів?
Пенсіонери, які  отримають пенсію у 2015 році за 2016 рік і витратять у 2015 році підтримають високий рівень передноворічних цін, а отже і більш ніж 50% ІНФЛЯЦІЮ.
В наступному році коштів у пенсіоненрі вбуде менше,  аотже штучно "пригальмується" інфляція.
Ось такі макроекономічні маніпуляції?
Звісно, це не єдиний плюсик для влади, але не для пенсіонерів.
avatar