реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

"Воно то так, але все ж не так" - державна виконавча служба

Виконавча служба визнала що намет московської церкви біля української Катерининської церкви є малою архітектурною формою. Про це йдеться у відповіді депутату Чернігівської обласної ради Олександру Кодолі начальник Центрального відділу державної виконавчої служби І.Бондарева.

Але, виявляється, виконавча служба проводила виконавчі дії щодо знесення намету московської церкви за рішенням суду з березня по жовтень 2010 року і припинила провадження. Начальник відділу служби не пояснює причин.

Редакції сайту "Сіверщина" відомо, що це сталося через небажання вищого керівництва цієї служби виконати рішення суду, оскільки воно, це керівництво, є прихильником Московської патріархії та секти анастасіївців (книги Владіміра Мегре).

Для цього було знайдено формальну підставу - Чернігівська єпархія в особі архієпископа московської церкви Амвросія, "ничтоже сумняшеся", повідомила, що їх церква не має стосунку до цього намету. Що не заважало архієпископу благословляти туди на службу священиків та ходити одними походами з Наталіє Вітренко на захист "канонічєской палаткі". А брехня, владико - це ж перша зброя Диявола, якщо ви в нього вірите...

Лукавство ж виконавчої служби полягає в тому, що якщо намет визнано неналежним УПЦ МП - так тим паче його треба було знести на підставі рішення суду.

Іван ПОБИВАН



Теги:Чернігівська єпархія, Катерининська церква, Олександр Кодола


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Доколи це убозтво ганьбитиме Чернігів? За що виконавча служба одержує зарплату?
avatar