реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Володар Кубку області – «Зернопром»

Обіцяний синоптиками дощ поступився місцем сонечку і стало тепло, навіть спекотно. Так само спекотно було і на футбольному полі стадіону «Хімік» у Чернігові, де проходив фінальний матч Кубку Чернігівської області з футболу між між командами «Зернопром» (Анисів) та «Кремінь» (Ічня).

Від першої і майже до останньої хвилини матчу зберігалася інтрига: хто ж стане володарем кубку?

Гра переміщувалася з однієї частини футбольного поля на іншу, перевага переходила від однієї команди до іншої. Безліч гострих моментів, не реалізованих як гравцями «Зернопрому», так і гравцями «Кременя». Збігла остання хвилина матчу і залишилося лише три додаткових хвилини, призначених арбітром. Рахунок матчу залишився незмінним 0 – 0. Всі присутні на цьому матчі – і команди, і глядачі, котрих було майже півтисячі, – готувалися до двох додаткових п’ятнадцятихвилинок та серії післяматчевих пенальті.

І ось на 90+1 хвилині матчу гравець команди «Зернопром» Денис Садовий реалізував черговий гострий момент – м’яч зупинився в сітці воріт команди «Кремінь». Рахунок 1 – 0 на користь «Зернопрому».

За час, що залишився гравцям «Кременя», на жаль, не вдалося забити м’яч у відповідь, але всім було зрозуміло: на полі достойні один одного сильні команди.

Під час урочистого нагородження володаря та фіналіста Кубку Чернігівської області з футболу визначили кращих гравців у обох командах. Ними стали Євгеній Богорад із «Зернопрому» та Олександр Семенов із команди «Кремінь». Команди отримали заслужені комплекти нагород, команда «Зернопром» отримала ще і перехідний Кубок області з футболу.

Отримала свої подарунки і бригада арбітрів, яка обслуговувала цей матч: від імені Чернігівської обласної федерації футболу її голова Геннадій Прокопович вручив арбітрам комплекти нової суддівської форми. А допомогу у проведенні фінального матчу надав власник спортивного комплексу «Хімік» Вадим Лунегов.

До речі, і «Зернопром» і «Кремінь» візьмуть участь у Чемпіонаті Чернігівської області з футболу серед чоловічих аматорських команд, який зібрав рекордну за останні п’ятнадцять років кількість команд.

Тож вітаємо переможців, а любителів футболу запрошуємо на перегляд матчів Чемпіонату області, який стартує 20 травня цього року.



Теги:Чернігівська федерація футболу, Зернопром, Кубок області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar