реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Воїн вказав Дубілю де справжня церква

У Прилуках учасник АТО вказав народному депутату від "Батьківщини" Валерію Дубілю куди слід йти народному депутату.

Оскільки Валерій Дубіль направлявся у церкву Московського патріархату, його перепинив воїн- фронтовик і сказав: "Пане народний депутат, церква Київського патріархату - ось там і туди вам треба йти!".

Про це розповів на своїй сторінці в мережі Фейсбук священик Віталій Юрочко - настоятель храму Різдва Богородиці, який належить до української Церкви.

Реакція Дубіля редакції не відома...

Валерій Дубіль весь час підтримує, в тому числі фінансово, церкву Московського патріархату - що в Прилуках, що у Чернігові. Церкву, яка благословляє російських окупантів на Донбасі і в Криму.



Теги:Батьківщина, Прилуки, Київський патріархат, Валерій Дубіль


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Пан Чепурний настільки ненавидить єдину помісну православну українську церкву,що вже як отой собака гавкає з підворотні на караван,що йде... Мене взагалі дивує риторика Чепурного: Якісь воїн АТО,щось сказав депутату.. А що той відполвів - невідомо. Оце такий рівень цього горе-журналюги! Все на плітках і припущеннях. Якщо ти справді нормальний мужик, щирий українець і справжній патріот, то наберися мужньості і сходи в храм святителя Миколая, що біля обласної лікарні і скажи там прихожанам, серед яких багато справжніх, а не фейкових воїнів АТО, колишніх "афганців", та і просто колишніх військових і правохоронців, що мовляв, хлопці ви не до того храму ходите! А ну забирайтеся звідти!!! Ото тоді ми побачимо, що з тобою Іуда -Чепурний буде потім! Ховатися за спини завжди краще. Особливо тому, хто ніколи не відрізнявся ні відвагою, ні щиристю, ні умом... Тільки хочу нагадати Чепурному, що оця його стаття тягне ще як мінімум на заклик до рeлігійного протистояння в державі. Зі всіма, як кажуть, наслідками. Хотів би з цього приводу почути думку нашої реформованої прокуратури.
avatar