реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

ВО "Свобода" у Чернігові грала у футбол

23 липня в с. Старий Білоус що під Черніговом відбувся Перший Кубок ВО «Свобода» з міні-футболу ім. Романа Шухевича, що його організувала Чернігівська міська організація партії.
На 10 ранку зареєструвалося до участі 6 спортивних колективів з міста та Чернігівського району, що були за жеребом поділені на дві групи. Змагання проходили на газоні з штучним покриттям Старобілоуської ЗОШ. Обслуговував турнір суддя Чернігівської обласної федерації футболу Сергій Ткаченко.
На урочистому шикуванні зі вступним словом до учасників турніру звернувся в.о. голови Чернігівської міської організації ВО «Свобода» - Андрій Кужель, який зокрема зазначив: «Сьогоднішній турнір ми розпочинаємо наперекір всім, наперекір сьогоднішній владі, яка не хоче бачити нашу молодь здоровою і сильною. Але ми, націоналісти, навіть не маючи адміністративних важелів впливу, здатні тут, на місцях, на локальному рівні організовувати турніри, витягувати молодь з вулиці. Я бажаю всім учасникам турніру спортивного везіння, настільки сильного суперника - щоб його було завжди приємно обіграти, і нехай переможе сильніший». Після чого своє благословення футболістам дав Протоієрей Благочинний Катерининського собору отець Євген (Орда) – УПЦ Київського Патріархату.
По завершенню запеклих поєдинків у групах, були визначені півфіналісти та фіналісти турніру. У фінальному поєдинку зійшлися два непримиримих суперника команда з с. Роїще та колектив під назвою «Китайка»(відповідно до назви одного з районів міста). Футболісти з Роїща тричі поступаючись по ходу поєдинку, над зусиллями вирвали нічию 3:3, тож переможця довелося визначати в серії пенальті, де з рахунком 7:6 перемогу святкували гравці команди «Китайка». Всі півфіналісти отримали почесні грамоти, фіналісти турніру медалі, а переможці в особі капітана команди «Китайка» Хмелевського Кирила отримали почесний Кубок «Свободи» ім.. Романа Шухевича з рук Андрія Кужеля.





Коментарі (0)
avatar