реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Владу Януковича чекає міжнародний суд

Дії правоохоронців в Україні - це вже злочини міжнародного характеру, за які доведеться відповідати в міжнародних судових інстанціях, сказав голова комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією , народний депутат від фракції "УДАР" Віктор Чумак в ефірі 5 каналу.

"За останні кілька місяців українська влада перейшла всі межі , таким чином порушивши всі міжнародні конвенції. Сьогодні ми отримали державу , яке будує свій захист виключно на силових органах, які активно співпрацюють з криміналом " , - зауважив Чумак, якого цитує прес -служба партії.

За його словами, сьогодні влада може зачистити площу і вбити кілька сотень людей, але це абсолютно не змінить ситуацію в країні, а, навпаки, ще більше посилить рівень протестів.

"І це повинна розуміти влада разом з тими , хто сидить зараз в Адміністрації Президента - їм вже ніхто не пробачить цього. Всі вони просто стануть живими " мішенями " для народу " , - підкреслив Чумак.

Водночас він наголосив, що сценарій, який так активно зараз розігрується, дуже простий.

"Перший варіант - від'єднати від України п'ять західних областей. Другий - приєднати Севастополь , Крим та інші східні області внаслідок звернень надання протекторату і захисту з боку Росії " , - повідомив народний депутат.
Ньюс.юей



Теги:Віктор Чумак, режим януковича, удар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar