реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Владислав Атрошенко: «Ніхто в Чернігові Росію не чекає!»

Ні короваїв, ні гармошок не готують у Чернігові у разі можливого російського вторгнення.

Про це заявив міський голова Чернігова Владислав Атрошенко під час щотижневої наради у міській раді.

"Я знаю, що росіяни стежать за такими речами і заявами, - конкретизував він. - Тож і кажу, що сьогоднішня військово-технічна перевага російської армії може допомогти їй, якщо мати на меті фізичне захоплення територій і знищення всього живого. Але ж якщо це застосувати - то що далі? Якщо буде застосована така зброя - це буде сприйняття росіян таке саме, як було сприйняття нацистів ще десятки років після Другої світової війни".

Міський голова згадав нещодавню евакуацію дітей та персоналу шкіл і дитсадків через повідомлення про начебто замінування і розцінив це як розхитування суспільної ситуації. "Ми розуміли, що загроза фейкова, - сказав Владислав Атрошенко. - Тому працюємо спокійно, планово, штатно. Буде якась інша ситуація - ми її бачитимемо. Але за нами колективи, за нами сім'ї. Ну, давайте ми бігатимемо по коридорах і боятимемося Росії - так це те, що вона хоче. Вони цього й добиваються, щоб ми всі бігали і нам було страшно".

Реально тільки українська армія є стримуючим фактором для Путіна, наголосив голова міста. І закликав працювати так, щоб наповнювався бюджет, платилися податки, які й допоможуть посилювати армію.

Василь ЧЕПУРНИЙ.
"Голос України"



Теги:Владислав Атрошенко, російсько - українська війна, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar