реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

«Влада, іди в ж..пу»: коментар організаторів

Влада організувала провокації під час мітингу національно-демократичних сил біля Меморіального комплексу на станції Крути (Чернігівська обл.). Про це повідомили члени Української народної партії.
Натомість на інтернет ресурсі «Сіверград» з’явилася офіційна відповідь організаторів цієї акції:
29-го січня, під час вшанування пам'яті полеглих під Крутами, незалежні націоналісти послали діючу владу якнайдалі. Своєрідним месиджем владі став банер «Влада, іди в ж..пу». Тримаючи його в руках, та скандуючи «Досить піаритись на наших героях», націоналісти пройшли вздовж меморіалу.
Проте представникам УНП та ВО "Свобода" не сподобалось те, що молодь заважала виступати їхнім лідерам.
Член Центрального Проводу УНП Оксана Старак взагалі звинуватила націоналістів у провокації. Натомість ці люди спокійно слухали виступи представників влади і стояли в одній колоні з партією регіонів.Ми, незалежні націоналісти, не хочемо робити піар на святих речах. Ми всього лиш хотіли висловити власну думку, але відповідаючи на закиди так званої офіційної опозиції заявляємо: «Саме завдяки таким як ви у Крутах загинув цвіт нації. Саме ваші кумири свого часу відмовились від армії і послали вмирати під Крути дітей.
Ви, послідовники, Винниченка і Грушевського і нині гучно заявляєте про провокації, в той час як молодь бореться на вулиці і щодня ризикує своєю свободою, здоров’ям і навіть життям, не вимагаючи натомість нічого. Ми не вважаємо за потрібне пояснювати чому банер розгорнули під час виступів демократів, а не представників Партії Регіонів, натомість хочемо наголосити, що жоден із вас не вигукнув на адресу регіоналів навіть слово «Ганьба».

Конфлікт між представницею УНП та автономними націоналістами

Текст: Сіверград









Коментарі (7)
avatar
1
Член Центрального Проводу УНП Оксана Старак себе зганьбила вигадуючи дурню про тисячу гривень за акцію. натомість хлопці не відмовляться від грошей, якщо вона їм дасть, щоб вона могла себе виправдати і це не вивглядало наклепом і брехнею в стилі Ганни Герман ;)))
avatar
2
Нехай такі провакаційні висловлювання , як репліка Оксани Старак, так і залишаються у архіві жіночіх емоцій, а не політичної позиції окремої проукраїнської сили. Треба пробачити жінці, стомуленій на холоді та пронизливому вітрі Крутянського поля. Краще згадаємо про здорового глузду позицію живих сил УНП, які можна ідентифікувати з думкою Світлани Ніколіної, яка на мітингу демократичних сил звернула увагу на ненайкращу позицію всіх присутніх, які не відреагували і на присутність немалої кількості прапорів протилежної сили, і на звернення Президента , і на все те, що не може спокійно співіснувати фальшиво і лукаво з нашими ідеалами, на те що не чутно було потужного-"Ганьба!!!"
avatar
3
Це дуже добре, що у нас є така молодь, яка думає неординарно. І шануючи героїчне минуле нашого народу, живе реаліями сьогодення. Нинішню владу потрібно не просто посилати, а саджати на палю, принципово захищати інтереси нації. А представникам розплющеного Костенка (згадайте Блок Костенка-Плюща), які разом з Ющенком профукали Україну, краще сповідатись, щоб немерещилась всяка чортівня у вигляді 1000 гривень. В результаті вашої бездарної політики до влади прийшли нащадки московсько-донецької орди, яка знищувала молодь під Крутами у 1918 році.
Потрібно було навіть висувати більш радикальні лозунги. На такі вчинки здатні справжні патріоти. Честь і хвала вам, юнаки.
Слава Україні!
Героям Слава!
avatar
4
Поки будуть т.зв. незалежні та залежні націоналісти, різні колаборантські УНП, За Україну!, За Ющенка! та ін. псевдоопозиція, ніякі заходи в Крутах не зупинять деукраїнізацію України. Українські вождики та гетьманчики - це діагноз.
avatar
5
СЛАВА УКРАЇНСЬКИМ ПАТРІОТАМ,ЯКІ НЕ БОЯТЬСЯ ГОВОРИТИ ВЛАДІ ДЕ ЇЇ МІСЦЕ!
avatar
6
Ніхто так гостро не критикував чвари в опозиції і убогу ситуацію в УНП (Українській народній партії), як я (див. публікацію "На руїнах демократії" на "Високому Валу" і тут же,в "Сіверщині"). Тому мені не дорікнуть в зайвих симпатіях до такої опозиції. Але повністю підтримую ту заяву УНП, та, якщо точніше, навіть не так заяву, як критику доволі небезпечного явища за всім цим. Мене в цій історії, в заяві тих, хто назвав себе "організаторами" акції, зачепив один момент: організаторри бідкаються, що людям "не сподобалося те, що молодь ЗАВАЖАЛА ВИСТУПАТИ їхнім лідерам". Зверніть увагу: навіть не представникам влади, а лідерам опозиції. Та навіть якби й представникам влади, то просте заптитання: а хто ви такі, щоб ЗАВАЖАТИ? Оце ключове запитання. В своїх коментарях до дискусії по тій моїй згаданій публікації я дуже скептично відгукнувся про ось такі начебто "позапартійні", "загапльнодемократичні", всенародні", "всенаціональні" і т.д. анонімні і аморфні так звані організації. Це все блеф, оця "всенародність", бо завжди виникає запитання: а яке прізвище цього "всенародного"? Хто за ним, чиї там ростуть вуха чи ноги чи роги? Або, переходячи на цей жаргон, хотілося б дізнатися, чиї ноги ростуть з тої "жопи"? До речі, "жопа" - це російською мовою, українською буде "срака". Це так, деталь, але, може, й вона про щось говорить? Так от, звернули увагу: в інформації про інцидент, у заяві-спростуванні "організаторів" жодної назви хто ж це? Якісь затуманені "незалежні націоналісти"? В одному з коментаріів проскочила така ж тумана назва "Автоновний Спротив Україним". Це були вони, чи ні? І хто це взагалі такі? Повторю, чиї ноги ростуть з цієї сраки? Дайте чітку відповідь, бо щось погано віриться у абстрактну "всенародність", як і їхню опозиційність.
avatar
7
Согласен с Петром Антоненком - "чиї ноги ростуть з цієї сраки?"
avatar