реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Вітаємо Любов Колесникову з нагородою!

Днями закінчився XIV Міжнародний театральний фестиваль жіночої творчості імені Марії Заньковецької, що проходив у Ніжині з 27 жовтня по 05 листопада. Цьогоріч Чернігівський академічний облмуздрамтеатр ім. Т.Г.Шевченка запропонував до фестивальної програми ніжинського фестивалю виставу «Кайдашева сім’я» за твором класика української драматургії Івана Нечуя-Левицького у постановці заслуженого діяча мистецтв України Віри Тимченко.

Примітною ознакою цієї вистави, презентованої на фестивалі жіночої творчості, є те, що головні ролі в ній виконують саме актриси, які разом з усім акторським ансамблем на сцені створюють яскраву картину колоритного українського побуту.

Надзвичайно приємно було дізнатися, що рішенням журі XIV-го Міжнародного театрального фестивалю жіночої творчості імені Марії Заньковецької за високу індивідуальну майстерність визнано лауреатом фестивалю і нагороджено дипломом у номінації «За кращу жіночу роль другого плану» заслужену артистку України Любов Колесникову за виконання ролі Баби Палажки у виставі «Кайдашева сім’я» за твором І.Нечуяч-Левицького Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка.

Радіємо та вітаємо Чернігівський театр ім. Т.Г.Шевченка з отриманою перемогою, а шановній Любові Степанівні щиро зичимо натхнення і творчої наснаги, нових цікавих ролей та досягнень на мистецькій ниві!

Раїса МІНЕНКО, керівник літературно-драматургічної частини театру



Теги:Ніжин, Чернігівський театр, театральний конкурс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar