реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Віктор Ющенко назвав основні кроки «Нашої України» в парламенті

«Одним з основних кроків «Нашої України» в парламенті стане радикальне переосмислення умов роботи малого й середнього бізнесу», - заявив Президент України (2005-2010 рр.), лідер «Нашої України» Віктор Ющенко в інтерв’ю «Україні молодій».

«Світ давно переконався в ефективності малого та середнього бізнесу та в здатності ним мобільно використовувати ресурси. Тому у Польщі і в інших економічно розвинених країнах малий та середній бізнес складає більше 60%, а в Україні він і досі не перевищує 10%. Внаслідок цього в західних економіках саме підприємці творять понад дві третини національного ВВП», - зазначив лідер «Нашої України».
Для досягнення того ж ефекту в Україні третій Президент вважає першочерговими кроками «реформу середовища діяльності малого й середнього бізнесу та реформу місцевого самоврядування».

За словами Віктора Ющенка, «проголошений курс «Нашої України» на економічний націоналізм передбачає також десятки субреформ у секторах регіональної політики, місцевої та виконавчої влади, бюджетної, фіскальної, реєстраційної політики, політики стандартів тощо».

«Сьогодні ми бачимо лише слабкі спроби проведення загальної політики, замість того, аби робити ґрунтовну політику національних пріоритетів», – заявив Віктор Ющенко. І саме у цьому він вбачає «ключовий економічний прорахунок діючої влади».

Прес-служба «Нашої України»





Коментарі (0)
avatar