реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Віктор Балога не витримав нахабства росіян

На своїй сторінці у Фейсбуці Віктор Балога, міністр з надзвичайних ситуацій уряду Азарова, розмістив своє враження від переговорів з росіянами на чолі з Путіним:

-- Вчора був на комісії з росіянами. Враження похмурі. Багато невихованості, від цього гостинних українців трясло. Президент Путін перебрав допустимі ліміти запізнення. Поїхав до байкерів і їх бойових подруг, цим показав пріоритети. Вийшло навпаки, ніж у давній пісні «пєрвим дєлом дєвушкі, а самальоти патом». Діла не відповідають словам.
Нечемно втручатися, коли говорить господар зустрічі. Очевидно, пан Путін не знає це правило. Коментував виступ Президента Януковича. Мабуть, думав, що це доречно і розумно. З цим згодні були далеко не всі. Дехто з гостей також, це було видно.

Взагалі, нових ідей росіяни не привезли. Пропозиції обезжирені. Мислення залишилося те саме. «Ми дотуємо Україну на мільярди доларів знижкою на газ». «Україна має вигідну ціну на російський газ». Може, це говорилося для Ніжнєго Тагіла чи Вятки? Києву слухати таке вже не цікаво. Кремль, міняй диск.

Про Митний союз і ЄЕП. Тут росіяни застосували свою тактику прінуждєнія. Так ніби це треба не їм, а нам. Знайшли прекрасний приклад – Білорусь. Явно не розуміють, що українцям це не орієнтир. Мабуть, далі думають, що Україна спить і бачить себе в неоСССР. Щось там у них в підходах явно застопорилося.

Думаю, що так справи не робляться. Сусіди, які один одного поважають, в усьому ведуть себе поважно. Українська сторона показала, що вважає Росію партнером. Що показала Росія? Мені особисто нічого нового
.



Теги:Балога, Україна -- Росія, Крим


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Мабуть Балога згадав, як був секретаркою у Ющенка, й зпрямовував усі зусилля не на розвиток держави Україна, а для того, аби нагадити Тимошенко. Тепер змінив господаря, але що поробиш, москалики не вважають донецьких холуїв за рівню собі, тим більше, якщо ті торгують державними інтересами. Хоча свого часу для сталіністів кримінальники були "соціально" близькими.
avatar
2
Допоки Україна не стане самодостатньою та справжні незалежною - таке відношення Росії прийдеться терпіти. У цьому світі бідних та убогих не поважає ніхто і ніде.
Ситуація докорінно зміниться лише тоді, коли:
1. Україна перестане ходити по світу з протягнутою рукою і просити кредити у "стратегічних партнерів". (Росія цього не робить, бо має треті у світі золотовалютні запаси і кредити роздає).
2. В Україні перестануть гадати коли впаде гривня чи настане дефолт - до виборів, чи після.
3. Україна почне витягувати зі "стратегічних партнерів" фінансові соки так, як вони витягують їх з України сьогодні.
А якщо Україна зуміє накинути на Росію такий фінансовій зашморг, який Росія накинула на Україну, то, запевняю всіх, Путін стане не лише ввічливим, а й заговорить з нашим президентом українською мовою. І не треба буде за неї боротися!
avatar
3
"Шоб ти іздох! Шоб я тєбя відел в грабу у бєлих тапках!" ©
avatar