реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Викрито контрабандний канал до країн Прибалтики

У квітні поточного року співробітниками податкової міліції міста Чернігова, ДПА в області та працівниками Чернігівської митниці проведені заходи у рамках операції «Щит».
Вони спрямовані на протидію незаконному ввезенню товарів в Україну та їх подальшому обігу на внутрішньому ринку, виявлення та руйнування схем ухилення від оподаткування у вказаній сфері та мобілізації коштів до бюджету було викрито контрабандний канал постачання тютюнових виробів з України до країн Прибалтики.

У ході перевірки на митному посту «Нові Яриловичі» Чернігівської митниці, в зоні митного контролю було оглянуто вантажний автомобіль, що належить одному із підприємств м. Дніпропетровська, який слідував без вантажу з України до Білорусі.

Під час подальшого огляду автомобіля було виявлено приховані від митного контролю конструктивні порожнини (над рамою автомобіля та причепу), в яких знаходились приховані від митного контролю цигарки в асортименті («BOND», «LM», «NEXT» виробництва ЗАТ «Філіп Моріс Україна»), марковані вітчизняними марками акцизного збору.

Всього вилучено 15359 пачок цигарок орієнтовною вартістю близько 95 тис.грн. та автомобіль орієнтовною вартістю 204 тис.грн.

Вилучене майно знаходиться на Чернігівській митниці.

Триває подальша перевірка.

Олександр Шумей, заступник начальника ГВПМ ДПІ у м. Чернігові




Теги:митниця, «NEXT» виробництва ЗАТ «Філіп Моріс, «LM», «BOND», Нові Яриловичи


Читайте також



Коментарі (0)
avatar