реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Військові старти у Чернігові

В Чернігівському обласному стрілецькому тирі розпочався перший етап міської спартакіади «Військові старти» з військово-прикладних видів спорту до Дня захисника Вітчизни.

Організаторами турніру виступили Чернігівський об’єднаний міський військовий комісаріат, відділ з питань фізичної культури та спорту Чернігівської міськради, Чернігівське управління освіти та міська організація товариства сприяння обороні України.

В турнірі беруть участь біля 200 учнів і студентів обласного центру. На цьому етапі юнаки змагалися з військово-спортивного двоборства: стріляли з спортивної малокаліберної гвинтівки та підтягувалися на турніку.

- Для стрільби по мішеням з дистанції 50 метрів учасникам надавалося три випробувальних та п’ять залікових пострілів, - пояснив суддя змагань, голова Чернігівської міської організації ТСОУ Петро Татаренко.
За форматом змагань, крім стрільби, троє з кожної команди мали виявити свої здібності і у підтягуванні на перекладині.

- На наступному етапі учнівська молодь змагатиметься у вправах зі зброєю та військово-спортивних естафетах. А в День захисника Вітчизни, за підсумками «Військових стартів» відбудеться нагородження переможців у командному та особистому заліках, - поділився найближчими планами Чернігівській міській військовий комісар полковник Володимир Кравчук.



Теги:військові старти, чернігівська молодь, допризивники



Коментарі (1)
avatar
1
День захисника вітчизни необхідно відзначати 29 січня - у День пам'яті Героїв Крут або ж 14 жовтня у День українського казацтва, а не пропагувати совок. Й так є кому.(((
avatar