реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Військкомат застерігає: дезертирам світить строк

Доводимо інформацію, що за вироком Деснянського районного суду міста Чернігова від 23 жовтня 2018 року чернігівця призовного віку притягнуто до кримінальної відповідальності за статтею 335 Кримінального кодексу України – «УХИЛЕННЯ ВІД ПРИЗОВУ НА СТРОКОВУ ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ».

Нагадуємо, що відповідно до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» у разі, якщо за будь-яких обставин повістка не надійшла, громадяни призовного віку зобов'язані з'явитися до призовної дільниці в десятиденний строк з дня початку відповідного чергового призову.

За ухилення від призову на строкову військову службу настає відповідальність за статтею 335 Кримінального кодексу України і передбачає обмеження волі на строк до трьох років.

Повідомляємо, що військовими комісаріатами області і надалі вживатимуться всі необхідні заходи з метою притягнення до відповідальності осіб, які ухиляються від призову на строкову військову службу.

З метою уникнення непорозумінь, наполегливо рекомендуємо всім призовникам з'явитися до військового комісаріату, а в разі наявності права на відстрочку надати до військових комісаріатів підтверджуючі документи.

Чернігівський ОВК



Теги:призовники, Чернігівський ОВК, дезертири, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar