реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Війна у світі - передишка в Україні

У сучасному витку палестино-ізраїльського протистояння, не заглиблюючись у його історію та глибинні причини, вважаю максимально нешляхетним напади і наругу над релігійними святинями опонентів та використання з одного боку терористичних атак на цивільне населення з боку так званих «терористичних груп», а з іншого використання методів державного тероризму проти цивільного населення опонентів.

Відповідати авіаційним бомбардуванням чужих мирних міст на ракетні бомбардування своїх мирних міст - є рівнозначним злочином.

Усе ж треба розуміти, що в світі на повну триває третя світова війна, яка раз-по-раз спалахує гарячим протистоянням і воєнні методи та аргументи вважаються більш ефективними, ніж дипломатичними.

І в цій війні, Україна є одним із ключових вузлів зіткнення інтересів. Тому потрібно максимально використати передишку перед черговою і неминучою хвилею протистояння...

А то «Путін нападе» - викликає багато інформаційного шуму і психологічних реакцій, замість адекватної і прагматичної відповіді. Пройшло декілька тижнів від чергового загострення, а ні закону про тероборону, ні пришвидшеного створення ракетного арсеналу.

Хоча добрим прикладом є те, що в світі не має практики перемовин з терористами. Їх знищують. Тому з нетерпінням очікую точкового ракетного удару або хоча б пострілу снайпера по агєнту Віктару...
Якого досі ніяк не можуть знайти всі українські спецслужби та правоохоронці і охорона якого сильніша за есбеушну «Альфу».

А що буде, коли доведеться затримувати головного путінського агента впливу «Петра»?

Юрій СИРОТЮК



Теги:Віктор медведчук, Юрій Сиротюк, тероризм, третя світова, Ізраїль


Читайте також



Коментарі (0)
avatar