реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Виявляється, йому ще й орден дали...

Після скандалу з тендером на 33 мільйони виявилося, що Горбунов ще й має ордена: отримав "За захист"

У мережі показали скрін з Вікіпедії, де вказано, що у Юрія Горбунова є дві медалі "За заслуги" двох ступенів, причому другий отримав під час повномасштабної війни. За "захист суверенітету та територіальної цілісності України". Про це написав відомий письменник, автор "Підпільної гуманітарки", а нині волонтер для ЗСУ Євген Лір.

Виявляється, Горбунов — кавалер ордену "За заслуги" двох ступенів, причому другий отримав під час повномасштабної війни. За "захист суверенітету та територіальної цілісності України". Знаєте, хто цього ордену не отримав? Більшість знайомих вам захисників.

Нещодавно Горбунов потрапив у скандал з тендером на серіал "Інгулець" про Поворознюка. Підозрюють, що за допомогою серіалу Поворознюка збираються ще більше розкручувати для політичних цілей.

В серпні 2022 ми (206 бат) були між Херсоном та Миколаєвом. а до цього під Києвом, а після у Вовчанську та Бахмуті, але я не чув, щоб хтось з наших отримав Орден «За заслуги» хоча б III ст. Може не заслужили?
Зате Горбунов Юрій заслужив. Цікаво - Де він мужньо і самовіддано захищав суверенітет та територіальну цілісність України весною-літом 2022!?

Юрій ПОКИНЬБОРОДА



Теги:команда ЗЕ, горбунов, шоумени, Поворознюк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar